Летни или есенски температури - детална временска прогноза за септември

Tопли летни денови ќе има и во текот на овој месец. 

Кога се споменува месец септември, веднаш тоа асоцира на есен и на есенски температури. 

Според  AccuWeather првата недела од септември не очекува сончево време, но температура која нема да надмине 30 степени. Нешто потопла се очекува да е втората недела. Последните денови од месец септември се очекува намалување на температурата, како и дожд. Последната недела од септември температурата ќе се спушти и до 20 степени.