Фото: Наредниот пат повторно паркирај го автомобилот пред контејнер

На социјалните мрежи се појави фотографија од еден наш сограѓанин кој доби соодветна лекција. Тој своето луксузно возило го паркирал пред контејнерите за смет,  очигледно станарите решиле да ја земат правдата во свои раце.