Cinedays продолжува со супер програма

CINEDAYS продолжува со супер програма во кино Милениум:

- 15:00 - СОЛ И ОГАН, на Вернер Херцог;
- 17:30 - КОМУНА, на Томас Винтерберг;
- 20:00 - КАФЕ-ДРУШТВО, на Вуди Ален;
- 22:00 - НЕОНСКИОТ ДЕМОН, на Николас Вајдинг Рефин;

nike air max 1 sale