Без вода скопската улица Бањалучка 20

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на денеска (26.01.2022г) поради изведување на водоводен приклучок ф-100 мм на ул.Бањалучка 20, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со активностите.