Галерија која ќе ве „воодушеви“ од нашето „културно“ однесување

Култура? Не, ја немаме. Не ја знаеме очигледно дефиницијата за овој за нас непознат поим.

Секојдневно се објавуваат фотографии од нашата „некултура“ и тие јавно се споделуваат на социјалните мрежи. Во продолжение ви нудиме неколку фотографии од тоа како изгледа главниот град Скопје кои беа објавени на фејзбук страната „Не биди ѓубре“.

Еве како изгледа нашиот град низ фотографии.