Дел од општина Студеничани утре неколку часа без струја

Без напојување со електрична енергија утре од 9 до 15 часот ќе бидат корисниците од село Батинци во Општина Студеничани.

Како што соопшти РЦУК по известување од „ЕВН Македонија“ АД, прекинот на снабдувањето со електрична енергија е поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.