Видео: Автомобил на јаглен среде Скопје

Иако загадениот воздух во Скопје е главна тема во зимскиот период, скопјани и летно време немаат чист воздух.

Досега се направени неколку студии за тоа кој е најголемиот загадувач на воздухот во главниот град, според кои возилата се трет најголем загадувач, но кога сите би возеле вакво Ауди сигурно сообраќајот би бил број еден.