Нема „Black friday“ понуда што може да го победи „Три за 100“

Денеска и претстојниот викенд „Црн петок“ по терк на западните економско-конзумеристички трендови. Акции и големи попусти насекаде! 

Но, кај нас има уште една популарна „трговска финта“, а тоа е „3 за 100 денари“, но и голем број на продавници со цени „се по 99“.