Неделен хороскоп: 29 јуни - 6 јули

Доаѓа до силна и интензивна енергија оваа недела, а оваа недела можеме да очекуваме и многу неочекувани изненадувања. Со енергијата која ни ја носи Плутон на 30 јуни, ќе бидеме мотивирани да учиме од грешките и да туркаме напред. 

Прочитајте го целиот неделен хороскоп за вашиот знак.