Неделен хороскоп: 23-29 март

Пролетта започна, а освен сончевите денови, таа ни носи и среќа во љубовта и пријателствата. Некои знаци ќе имаат напорна недела, а други ќе уживаат во благодетите на љубовта.

Прочитајте го хороскопот за вашиот знак.