Годишен хороскоп: Водолија

Промените чекаат на вашата врата!

Со својата силна енергија, во 2020 ќе привлечете позитивни луѓе и ќе направите убави спомени за паметење. Постојат визии и желби кои чекаат да бидат остварени.

Јануари е месец во кој треба да избегнете донесување на големи одлуки. Само уживајте во животот.

Февруари носи ваше чистење. Ќе заборавите на сета негативност во вашиот живот.

Март носи многу социјални ситуации, а и шанса да се заљубите.

Април носи огромна енергија која ќе треба само правилно да ја насочите.

Мај доаѓа до мали пореметувања во здравјето. Бидете внимателни како се храните.

Јуни е месец кога треба да имате отворен дух и да ги реализирате своите идеи.

Јули носи остварување на можностите кои изгледаат нереално на почеток.

Август е време за спроведување на реализираните цели.

Септември е месец за нова љубов и брак.

Октомври е тежок месец за вас. Ќе треба да сте посебно внимателни.

Ноември е месец за решавање на проблемите во врската.

Декември е месец исполнет со радост и среќа.