ФОТО: Зоолошка доби ново бебе

Скопската Зоолошка градина доби ново бебе, мајмунче.

-И во фамилијата патиси утрово имаме ново бебе. Мајката во мир и тишина уживе во првите моменти со своето новороденче, се вели во објавата од ЗОО.