Фото: Службени коли на МВР се кријат во подземните паркинзи на „Џеваир скај сити“

Mинистерот за внатрешни работи, Наќе Чулев вчера попладне испратил телеграма во Министерството за внатрешни работи со која бара да се вратат триесетина возила меѓу кои и возила што ги користело обезбедувањето на неговиот претходник и сегашен технички премиер, Оливер Спасовски.

На социјалните мрежи се појавија фотографии од службените возила на МВР.