Фото: Несовесното паркирање на овој скопски возач налути многу минувачи

Несовесните возачи, за жал, ги гледаме секој ден.

Но, потегот на овој скопјанец ги налути сите минувачи. Фотографијата е направена на улицата Партизанска, наспроти хотелот Карпош.

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам