#ДомаСиЕДома: Лешница, Шар Планина

Снимки од дрон, преубаво видео од еден ден на Лешница Шар Планина.

Фала ти Боби Дојчиновски што ни ја долови оваа прекрасна македонска убавина #ДомаСиЕДома.