Акција на уредување на крошните на дрвјата и кастрење на гранки

Викендов екипите на терен извршија уредување на дрворедот на ул. Аугуст Цесарец и Благоја Парович, за непречено и безбедно движење на автобуската линија број 9.
Денес екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ продолжуваат со косење и кроење на зеленилото на излез од Скопје на подрачјето во Автокоманда.