Животот е прекраток за да бидеме тажни, постојат луѓе на кои многу им значите, насмевнете се

Никој од нас не може да биде инспириран секој ден. Сите се исцрпуваме, се соочуваме со стрес, паѓаме во разочарување. Сите се уморуваме. 

На некои луѓе, вие им значите многу. 

Вашата насмевка може да ги усреќи луѓето, дури и оние на кои не им се допаѓате.

Секоја ноќ некој пред спиење, мисли на вас.

Често, причината поради која што некој ве мрази е поради тоа  што сака да биде како вас.

Сакајте ги оние кои се однесуваат исправно кон вас, заборавете на тие што не го прават тоа, и верувајте дека се се случува со причина.

Дури и со најголемите грешки, доаѓа нешто убаво во животот.

Кога мислиш дека животот ти врти грб, погледни ги работите од друг агол.

Кога животот ви дава шанса, земете ја.