Снема вода на улица „Букурешка“

Поради дефект денес прекинато водоснадбување ќе има на улица „Букурешка“.

„Ве известуваме дека на ден 21.10.2019 поради дефект на затворач „ф-125мм“ на улица „Букурешка 1“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.