„Звуците на културата“ во Ѓорче Петров

Утре започнува манифестацијата „Звуците на културата“ во општината Ѓорче Петров.  
- Се гледаме во паркот во Ѓорче Петров! - порача градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумовски. 

Три дена исполнети со богата културно-музичка програма за сите генерации: музика, филм, театар, танцување, баскер артисти, забавен парк, мјузикл, детско катче, ветуваат од општината.