Жешка девојка на мотор низ скопските улици (ФОТО)

Сведоци сме на разновидни сообраќајни ситуации во нашиот град, но покрај разните прекршоци се случи и ова – девојка по гаќи се вози на мотор.

Веројатно на возачите кои во тој момент се нашле зад воланот не им било лесно да гледаат во оваа девојка која беснеела во центарот на Скопје.

Фото: Ѕид на сообраќајниот срам

new nike air max 2019