Засадени зимзелени украсни садници на плоштадот во Автокоманда

По повод почетокот на пролетта, екипите на ЈКП Гази Баба на плоштадот во Автокоманда засадија нови зимзелени украсни садници.

Градоначалникот Бобан Стефковски најави дека ЈКП Гази Баба на различни локации низ општина Гази Баба ќе изврши засадување на нови садници.

- Заштитата на животната средина е на врвот на нашите приоритети и во таа насока ќе продолжиме со зададување на нови садници и подигање на нови зелени површини низ нашата Гази Баба, напиша Стефковски на неговиот профил на Фејсбук.