За утре најавени прекини во електроснабдувањето во неколку општини

Од ЕВН Македонија АД добивме изветсуваат дека утре (четврток) без електрична енергија ќе останат:

- во период од 14.00 до 15.00 часот, корисниците од Катлановска Бања (општина Петровец)

- во период од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од с.Морани, ТС Конзерва Еџпорт 2 и 1, ТС Сабри и ТС Сепарација (општина Студеничани)

- во период од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Александар Урдаревски бр.15 кои се дел од друштвото Скопски пазар Бутел (општина Бутел)

- во период од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул. Леринска, ул. Ловќенска и ул. Стрезова (општина Карпош)