За луѓето кои секогаш ќе ги носиме во нашето срце

Понекогаш ги среќаваме луѓето многу доцна во животот. И, понекогаш времето истекува пред да имаме можност да им покажеме колку ни значат. Понекогаш, тие си одат од нашиот живот пред да имаме можност да ги запознаеме.

Можеби светот е толку суров. 

Но, мене ми е мило што те запознав тебе. Иако на кратко. Мило ми е за сите спомени и убави нешта кои ги паметам за тебе. 

Каде и да те носи животот, јас ќе те носам во моето срце. Ќе сакам светот да биде пријатно место за тебе.  Ќе ти посакувам среќа, каде и да си. Ќе се грижам дали постои нешто што те растажува и што го крши твоето срце. 

Ќе  се молам тајно во себе да си среќна личност која го почнува и завршува денот со насмевка. 

Се надевам дека нашите патишта ќе се спојат претходно. 

cheap nike free run 5.0