Во Градскиот парк презентирана работата на единиците при МВР по повод Денот на независноста

Во рамки на денешното одбележување на 8 Септември – Денот на независноста, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерката за одбрана Славјанка Петровска присуствуваа во Градскиот парк во Скопје, каде единиците на МВР ги презентираа опремата и возилата, а се одржаа и вежбовни активности.

Граѓаните  имаа можност одблиску да се запознаат со единиците во рамки на Министерството, беше презентирана опремата и возилата со коишто располагаат, а се демонстрираа и вежбовни активности.