Во дискретен амбиент за 50 евра, Македонки нудат еротска масажа

Еротски масажи во дискретен амбиент почнувајќи од 50 евра, па нагоре, се нудат на интернет сервисите за огласи во Скопје. Девојки од македонска и албанска етничка припадност велат дека ќе ја исполнат секоја ваша желба.

Нудењето и наплаќањето на сексуални услуги е забрането со закон, но овие личности преку „масажа“ го нудат своето тело „на тацна“.

Извор: Репортер.мк

nike air max 1 sale