Влатко Лозаноски овој петок со музички перформанс во „Скопје Сити Мол“

Овој петок, со почеток во 20 часот, голема забава во „Скопје Сити Мол“ со неповторливиот Влатко Лозаноски.

Музичката ѕвезда ќе има  голем празничен музички перформанс на новогодишниот базар. 

-Скопје Сити Мол Ве поканува на новогодишен празничен базар, празнична атмосфера, добра музика, греано вино, убава храна, забава за најмладите, едноставно кажано се на едно место, велат организаторите.