Владимир Четкар во Станица 26

Не пропуштајте го ексклузивниот концерт во Скопје на еден од најуспешните интернационални музички експорти од Македонија, Владимир Четкар во Станица 26 на 17-ти јануари во организација на Три Гонга непосредно пред неговата турнеја низ северна Америка.

Почеток:21:30

Билетите во продажба на www.kupikartizase.com.

cheap nike air max 90