Vini Vici во Скопје

Во Скопје доаѓа најголематам светска атракција во моментов, луѓето кои заедно со Armin Van Buuren се авотри на најголемиот светски хит за 2016та и без конкуренција најбараните артисти на сите светски подиуми. Новите доминатори на светската електронска сцена – Vini Vici.

Претпродажбата на билети во 1/2 Југотон и мрежата на Купикартизасе низ републиката.Билетите се продаваат по ултрапромотивна цена од 500 денари.

Листа на продажни места низ државата: http://www.kupikartizase.com/Home/SalesLocations

air max 90 essential sale