Видео: Жена танцува од среќа по успешно интервју за работа

За многимина, 2020 беше година исполнета со тешкотии и многу проблеми. Но, безбедносните камери неодамна ни ја покажаа среќата на една жена од САД по нејзиното успешно интервју за работа.

Станува збор за 21-годишната Калаја Џоунс која ја покажува својата среќа (иако несвесна дека безбедносните камери ја снимаат нејзината среќа) по добиената работа во he Spot Sports Bar and Grill ресторанот во Декатур, Џорџија.