Видео за носталгичари: Скопје во 1985

Период кога Скопје се шири на источната страна. Двете кули кај Острово изгледаат како сега Џевахир, булеварот Јане Сандански, зградите од страните пола ги нема, на секој чекор кранови, се гради на големо.