Видео кое треба да го погледне секоја жена

Ова кратко видео наречено „Прошетка“ е видео кое секоја жена треба да го погледне и кое ќе ви ги отвори очите! Ова видео ни го прикажува периодот на развој на жената од мало девојче до баба. Видеото е многу инспиративно и ќе ве натера да се замислите околу тоа колку брзо поминува животот додека ние сме оптоварени со комплекси и не гледаме што се случува околу нас!

new nike air max 2019