Видео: Дали се сеќавате на вестерн рекламата со нашиот Тоше?

Идеата на оние кои ги снимаат рекламите е тие да бидат вечни. Оваа реклама го доживеа тоа.

И покрај огромната слава на Тоше Проески тој не изостануваше да се појави во дури неколку рекламни спотови на својот голем спонзор Космофон. И во тоа време како и ден денеска предизвикуваше силни емоции со секое негово појавување, па ова беше вистинска шанса за да се задржат гледчите пред тв екраните дури и за време на рекламите. Ова реклама е снимена во вестерн стил и веруваме дека уште долго ќе се памети. Погледнете:

cheap nike air max 90