Важно соопштение од ЈСП за сите граѓани

Од ЈСП информираат дека во петок, поради државниот празник 24 Мај – Ден на сесловенските просветители, браќата Кирил и Методиј, возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.