Утре струја ќе нема во Кисела Вода и Сопиште

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради веке закажани технички зафати во електро дистрибутивната мрежа на ден 11.05.2022 година (среда) без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• во време од 09.00 – 13.00 часот дел од корисниците од ул. Михаил Чаков околу зградите бр. 16 и 18 како и објектот бр. 23 на бул. Борис Трајковски (о. Кисела Вода) ;

• од 11.00 – 12.30 часот корисниците на ул. Демостенова (о. Кисела Вода);

• од 11.00 – 13.00 часот корисниите од ул. Дамаска (о. Карпош) и • во време од 11.00 – 15.00 часот корисниците од улица 4 во с. Горно Соње (о. Сопиште).