Утре без вода корисниците од улица „Маџир Маало“

Поради поврзување од стара на нова мрежа од Ф-100 мм на ул.Кеј 13ти Ноември во населба Маџир Маало, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Маџир Маало.

Како што соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато во периодот од 8:00 часот до санирање на дефектот.