Утре без струја делови од Сарај, Шуто Оризари и Карпош

Поради технички зафати, утре без електрична енергија во периодот од 09.00 до 14.00 часот, ќе останат корисниците од село Сарај, дел од улицата бр.20. во општина Сарај.

Во периодот од 09.00 до 10.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од улиците: Индира Ганди подулица 31, ул. Пелагонија и ул.Брсјачка Буна во општина Шуто Оризари.

Исто така без електрична енергија во периодот од 10.30 до 14.30 часот, утре ќе останат корисниците од улиците: Стогово од бр,21 до бр,27 и ул. Козле од бр, 28 до бр.54 во општина Карпош.

new nike air max 2019