Убавата приказна од Македонија која се прошири низ светот: Нови фотографии од љубовта меѓу жирафите и Зоо негувателот

Скопската Зоолошка градина пред неколку дена се најде во светските медиуми.

Љубовта помеѓу трите жирафи од нашата Зоолошка градина Каспер, Тобого и Флопи и нивниот Зоо негувател Ристе ги освои срцата на многу луѓе шурум светот.

Емоциите со кои зрачат фотографиите ги освоија сите, па така веста за посветениот македонски негувател ја пренесоа низа други светски портали, како што се beetzer.com, shnyagi.net, pressa.tv итн.

Тие направија и нова фотосесија, погледнете како изгледа љубовта помеѓу нив:

cheap nike air max 90