Tuesday Jazz Night во Бруклински

SkopjeJazzInc секој вторник ви нуди нова музичка авантура. Овој вторник во состав: Трајче Велков-труба, Зоран Костадиновски-гитара, Горан Ѓешовски-бас, Виктор Филиповски-тапани.

Почеток: 20 часот.

cheap nike air max 90