Три скопски улици утре ќе останат без електрична енергија

Од ЕВН Македонија информираат дека поради технички интервенции во мрежата, без електрична енергија ќе останат станарите на три скопски улици. 

Во денешното соопштение, регионалниот центар за управување со кризи известува дека: 

во период од 09,30ч до 12,30ч дел од потрошувачите на ул. Крагуевачка бр.2 и ул. Франклин Рузвелт бр.148 о. Карпош и

во период од 08,30ч до 10,30ч зградата на поранешно Горење и околината на Бул. Партизански одреди бр.72 о. Карпош.