Тамара лута: Девојчето ја удри мојата кола на „Рузвелтова“ и избега

Нашата пејачка се налути и својот бес го сподели на Инстаграм. Имено, некој удрил во паркираната кола на Тамара Тодевска, на „Рузвелтова“. Се работи за девојка, која избегала од местото на настанот. 

Сепак, пејачката предупреди дека ја знае регистрацијата и дека ќе ја пријави во полиција.