Страшна сообраќајна несреќа на „Водњанска“

Тешка сообраќајна насреќа синоќа се случила на „Водњанска“ во Скопје. Засега нема информации за евентуални жртви и повредени.

На фотографиите објавени на социјалните мрежи Фејсбук може да се дека види двата автомобили се наоѓаат на различни страни од коловозот на булеварот.