Столе Стоилов на гости кај „златните дечиња“ во „Дајте Музика“

Ракометната легенда Стоиле Стоилов беше дел од снимањето на емисијата „Дајте Музика“ и објави фотографија од дружењето со дечињата. Под фотографијата тој на напиша „Златни дечиња имаш @babymamarulz“, мислејки на Весна Петрушевска. 

По речиси 30 години пауза, популарната музичка серија за деца „Дајте музика“, повторно започна да се снима. Позади реализацијата на оваа идеја стои актерската школа на Весна Петрушевска под стајлинг водство на Цаци Паковска.