Спортската сала Борис Трајковски и околните објекти утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека утре (вторник) поради уличен дефект од ф - 150 мм на булевар Илинден во близина на спортската сала Борис Трајковски, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат објектот на спортската сала Борис Трајковски, како и околните објекти (општина Карпош).