Спектакуларната дива Јелена Розга овој петок настапува во Скопје

Една од најпопуларните ѕвезди на поранешните ју простори, познатата хрватска ѕвезда Јелена Розга овој петок настапува на after work журката организирана во новиот локал DejaVu во скопскиот East Gate Mall. 

Познатите петочки забави после работа продолжуваат таму каде што застанаа, на нова локација и со гостување на спектакуларната дива Јелена Розга. 

Повеќе информации за ваучерите и резервации може да добиете на следниот линк или на телефонските броеви: 078296673 и 075334455. 

Предноговодишното лудило е на самиот праг, а ова е настанот кој не се пропушта.