Скопскиот плоштад во минатото и денес (фото)

Плоштадот Македонија е главниот плоштад  на градот Скопје, престолнината на Македонија. Плоштадот бил изграден во периодот помеѓу 1920 до 1940 година.

Потсетување на изгледот на плоштадот во минатото и денес.

cheap nike air max 90