Скопје е хамбургер од 7-ца, Скопје е кога навиваш за Вардар, Скопје е кога ја чекаш на „Рекорд“...

Што го прави овој град посебен и го издвојува од сите останати? Како знаете дека сте изразнале и сте го поминале детството во Скопје?

Заедно со Комити на западна трибина, Чекањето на „Рекорд“, сендвич од 7-ца...

Оваа фан страна на Скопје има генијална идеја - ги собира сите моменти и ситници кои го прават Скопје она што е.

Ова се само дел од досега споделените, а вие слободно може да ја продолжите листата...