Скопјанец стана хит на интернет: „Ја барам девојката што ми даде влажно марамче на концертот на Чолиќ“

На интернет кружи интересна порака за помош од скопјанец, кој ја бара девојката која му дала марамче за време на концертот на Здравко Чолиќ во саботата во Скопје.

„Ја барам девојката што ми даде влажно марамче на концертот на Здравко Чолиќ. Седеше на 14-ти блок, 11-ред, 5-седиште, со уште 4 другарки и веројатно не беа од Скопје.

Не успеав да и земам Фејсбук, пошто порано си заминаа…

Девојко, ако го читаш ова, пиши ми во инбокс“, напиша тој на Фејсбук.