Скопјанец нападнат од друг скопјанец откако учествувал во сообраќајка на Бит Пазар

Скопјанец нападнат откако учествувал во сообраќајка. 

На 23.01.2022 во 15.30 часот Н.Н.(46) од Скопје пријавил дека на подрачјето на Бит Пазар, по претходно случена сообраќајна незгода, бил физички нападнат од А.М.(27) од Скопје.

Сочинет e записник за констатиран прекршок по чл.12 од ЗППЈРМ.