Што треба да направите за да имате секс секоја вечер

Ако вашиот сексуален живот премина во рутина, а ниту еден совет не ви помага, време е да промените нешто. Ова се само неколку предлози кои мора да ги пробате уште вечер, а сигурно делуваат.

Пијте повеќе вода

Каква врска имаат 8-те чаши вода со сексот? Дехидратацијата влијае и на вашиот сексуален нагон, односно предизвикува сувост и отежнат секс.

Носете чорапи

Иако се стоплува, неретко се случува навечер стапалата да ви бидат смрзнати. Вистина е дека звучи чудно, но докажано е дека жените и мажите со топли нозе се помалку анксиозни, поопуштени и имаат поголеми шанси да постигнат оргазам.

Подигнете ги женските колкови

Со помош на едно перниче многу лесно ќе го промените аголот на пенетрацијата и ќе имате загарантирано поинаков и подобар ефект.