Селата Батинци и Љубош без вода за пиење поради дефект

Од 14:40 часот без вода за пиење ќе бидат селата Батинци и Љубош, информираат од ЈП Водовод и канализација Скопје.

Прекинот со водоснабдување е поради дефект на водоводна мрежа „Ф2“ на ул.3 село Батинци.  Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на дефектот.